Yhdistyksen nettisivujen ylläpito ja sisällön tuottaminen

JaanaYhdistyksen nettisivujen ylläpito on tämän koulutuksen jälkeen helppoa, hauskaa ja hallitua,  lupaa kouluttaja Jaana Vesterinen-Prähky. Ota nettisivut haltuun Jaanan käytännönlaheisissä koulutuksissa. Pekasuksen nettisivukoulutuksen avulla kuka tahansa oppii päivittämään yhdistyksen nettisivuja, luomaan tapahtumailmoituksia, julkaisemaan ajankohtaisia uutisia sekä tuottamaan kuvia nettisivuille sekä yhdistyksen sosiaalisen median kanaviin. Yhdistyksen nettisivukoulutuksen  ylläpitäjältä ei kulu aikaa ongelmien kanssa pähkäilyyn, vaan hän säästää hermojaan ja ehtii myös useammin kalaan, kutomaan sukkaa tai viettämään aikaa läheistesi kanssa.  😉

Koulutuksen sisältö: yhdistyksen nettisivujen ylläpito ja sisällön tuottaminen, omien mediataitojen kehittäminen, yhdistysviestintä sekä Canva-kuvankäsittelyohjelma.  Etäkoulutuksena tyypillisen koulutuksen kesto on 3 x 45 min.

Nettisivujen ylläpitokoulutuksia järjestetään sekä etä- että lähikoulutuksina, pienryhmissä tai vaikka henkilökohtaisesti. Yhdistykselle voidaan suunnitella myös kokonaan oma koulutus. Alkuun pääset laittamalla  viestiä Jaanalle joko sähköpostilla  tai soittamalla hänelle. Yhdistyksen nettisivujen ylläpito ja sisällön tuottaminen koulutuksia järjestetään sekä etä- että lähikoulutuksina, pienryhmissä tai vaikka henkilökohtaisesti. Yhdistykselle voidaan suunnitella myös kokonaan oma koulutus.

Ota yhteyttä ja kerro viestissäsi:

  • mikä olisi koulutuksen päivämäärä ja varapäivämäärä,
  • koulutuksen kellonajat (mistä – mihin),
  • mikä olisi mahdollinen osallistujamäärä (maksimi 10 osallistujaa),
  • olisiko koulutus: lähi– vai etäkoulutus,
  • kerro viestissä myös lisäksi myös muut toiveenne sekä omat yhteystietosi.

Lisätietoja koulutuksesta ja koulutustilaukset:

Jaana Vesterinen-Prähky
Sähköposti: jaana.vesterinen-prahky@pekasus.fi
Puhelin: 040 556 9159

Poimintoja etäkoulutusten palautteista:
”Kun joutuu yhdistyksen tiedottajaksi (joskus jopa yllättäen), niin tämä koulutus on erittäin tärkeä.” 
”Riittävän selkeää opastusta jopa yli 60-vuotiaalle, jolla ei nettiasiat olleet kaikki ihan hanskassa.”
”Sopii kaikille niillekkin joilla ei ole verkkosivujen päivityksestä tai perustamisesta kokemusta. Jatkokoulutukset olisi iso plussa.” 
”Kiitos, sain varmuutta nettisivujen ylläpitoon ja tiedot mistä kysyä neuvoja.”