Ota yhteyttä - lisäohjeita koulutuksesta

Tietoja Pekasus-koulutuksesta

Opintokeskus Pekasus järjestää käytännössä kahdenlaisia koulutustilaisuuksia: tilauskoulutuksia ja avoimia koulutuksia.

Tilauskoulutukset

Perussuomalaisten piiri- tai paikallisyhdistys tai lähiyhdistykset yhdessä voivat tilata olemassa olevia koulutuspaketteja omalle paikkakunnalleen. Koulutukset ovat maksuttomia ja niitä voidaan myös räätälöidä tarpeen mukaan.

Tilaajayhdistys hankkii koulutuspaikan ja osallistujat (minimi 6 henkilöä  < > maksimi 25 henkilöä) sekä huolehtii tarjoilusta ja muista käytännön järjestelyistä. Tilanteen ja sopimuksen mukaan myös opintokeskus voi vastata koulutuspaikan tilavuokrasta. Pekasus vastaa opettajien kuluista sekä materiaalista.

Valmiin koulutuspaketin tilaaminen

Pekasuksella on joitakin koulutuspaketteja valmiina tilattavaksi. Niiden sisältö on jo siis pääosin suunniteltu mutta opettaja voi muokata niitä tarvittaessa tarpeittenne mukaan.

Aloita valitsemalla koulutusvaihtoehdot ja kartoita koulutukseen kiinnostuneiden osallistujamäärä sekä ajankohtavaihtoehdot, jolloin toivotte koulutusta järjestettäväksi. Selvitä myös onko muissa alueenne lähiyhdistyksissä kiinnostusta tulla mukaan koulutukseen. Ota sen jälkeen yhteyttä suoraan opettajaan, jonka jälkeen pääsette sopimaan koulutuksen järjestämisestä tarkemmin.

Opettajien yhteystiedot löydät Koulutustarjonta 2018 sivulta.

Avoimet koulutukset

Pekasus järjestää eri puolilla Suomea myös avoimia koulutustilaisuuksia, joista ilmoitamme opintokeskuksen etusivulla sekä puolueen tapahtumakalenterissa. Kyseiset koulutukset on suunnattu puolueen toimijoille ja ilmoittautumisohjeet sekä koulutuksen osallistujamäärä mainitaan tapahtuman ilmoituksessa.

Voit seurata ilmoittelua avoimista koulutuksistamme Pekasuksen etusivulta!

Ota yhteyttä

Mikäli haluatte tilata meiltä räätälöidyn koulutuksen, niin täytä  Yhteydenottolomake ja kerro meille minkälaisesta koulutuksesta olisitte kiinnotunut. Otamme yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä, jonka jälkeen keskustellaaan tarkemmin tarpeistanne ja sovitaan tulevan koulutuksen sisällöstä sekä ajankohdasta.

Voit myös soittaa meille tai lähettää sähköpostia

Lasse Lehtinen, rehtori
Puh. 0500 704 956

Jaana Vesterinen-Prähky, sihteeri
Puh. 040 661 6919

Sähköposti: posti@pekasus.fi