Yhdistyksen nettisivujen ylläpito ja sisällön tuottaminen KE 20.9. klo 17.30-19.45

Koulutuksen sisältö: yhdistyksen nettisivujen ylläpito ja sisällön tuottaminen, omien mediataitojen kehittäminen, yhdistysviestintä

Koulutus on Teams-verkkokoulutus, ajankohta: keskiviikkona 20.9.  klo 17.30-19.45.

Koulutus on suunniteltu Perussuomalaisen  piirin/paikallisyhdistyksen nettisivuista vastaaville. Koulutuksen tavoite on antaa konkreettisia työkaluja siihen,  että   nettisivuvastaavan  työskentely yhdistyksen viestinnän parissa sujuu ja, että nettisivut  ovat  ajan tasalla sekä  julkaisutoiminta mahdollisimman aktiivista, kiinnostavaa, innostavaa ja informatiivista. Lähde rohkeasti oppimaan uutta sekä päivittämään omia viestinnän tietoja ja taitoja lisää.

Huomioi: koulutukseen osallistujilla olisi hyvä olla (ei välttämätön) oman yhdistyksen sivujen päivittämistä varten oma PS-Tunnus, johon yhdistyksen nettisivujen hallinta on liitetty. Käyttäjäoikeudet yhdistyksen nettivastaavan PS-Tunnukseen voi pyytää osoitteesta: tuki@perussuomalaiset.fi. Lisätietoja puhelimitse: Jaana Vesterinen-Prähky, puh. 040 661 6919.

Koulutuksen kohderyhmä: Koulutus on tarkoitettu perussuomalaisille jäsenille/toimijoille ja sopii sisällöltään eritasoisille netti- ja yhdistyssivuvastaaville, ja myös sellaisille, jotka harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista.

Lue tästä  linkistä lisätietoja PS-Tunnuksen käyttöönostosta.

Ilmoittaudu mukaan  alla olevan nettilomakkeen kautta. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta.

Kysyttävää koulutuksesta:

Koulutuksesta saat lisätietoja kouluttajalta jaana.vesterinen-prahky@pekasus.fi,  puh. 040 661 6919 .

Tervetuloa mukaan!


Huom!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen alla olevasta lomakkeesta   ja tarkista, että saat sähköpostiisi vastauksen ilmoituksen vastaanottamisesta.

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja