Ilmoittaudu mukaan: yhdistyksen nettisivut/somekanavat/viestintä/vaalityökalu ylläpito ja sisällön tuottaminen (Sotkamo LA 3.10. klo 11.30-16.45)

Koulutuksen sisältö: yhdistyksen nettisivut/somekanavat/viestintä/Vaalityökalu ylläpito ja sisällön tuottaminen, omien mediataitojen kehittäminen

Koulutuksen ajankohta: lauantaina 3.10.2020, kesto klo 11.30 – 16.45.

Paikka:   koulutuspaikka on Sotkamon kunnanvirasto, Markkinatie 1, 88600 Sotkamo.

Koulutus on suunniteltu Perussuomalaisen  piirin/paikallisyhdistyksen nettisivuista ja somekanavista vastaaville sekä muille toimijoille. Koulutuksen tavoite on antaa konkreettisia työkaluja siihen,  että    vastuuhenkilöiden  työskentely yhdistyksen viestinnän parissa sujuu ja, että nettisivut, somekanavat ja Vaalityökalu ovat  ajan tasalla sekä  julkaisutoiminta mahdollisimman aktiivista, kiinnostavaa, innostavaa ja informatiivista. Käymme läpi myös Canva-kuvankäsittelyohjelman peruskäytön. Lähde rohkeasti oppimaan uutta sekä päivittämään omia viestinnän tietoja ja taitoja lisää.

Huomioi: koulutukseen osallistujilla olisi hyvä olla oman yhdistyksen sivujen päivittämistä varten oma PS-Tunnus, johon yhdistyksen nettisivujen hallinta on liitetty. Käyttäjäoikeudet yhdistyksen nettivastaavan PS-Tunnukseen voi pyytää osoitteesta: tuki@perussuomalaiset.fi . Lisätietoja puhelimitse: Jaana Vesterinen-Prähky, puh. 040 661 6919.

Koulutus sopii kaikille ja eritasoisille yhdistyksen nettisivuista tai Vaalityökalusta vastaaville sekä myös sellaisille, jotka harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista.

Lue tästä   linkistä lisätietoja PS-Tunnuksen käyttöönostosta.

Koulutukseen tullessa:

Jos mahdollista, ota mukaan oman tietokone, tabletti tai älypuhelin, jotta voit tehdä myös käytännön harjoituksia.

Koulutus on alun orientaation jälkeen työpajatyyppistä eli valitsemme yhdistykseesi liittyvät viestintätehtäviä, jotka päivitämme/ideoimme/suunnittelemme kuntoon. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet.

Koulutus on tarkoitettu perussuomalaisille jäsenille/toimijoille ja toteutetaan lähikoulutuksena koronaohjeistukset huomioiden. Paikkoja rajoitetusti, maksimi noin kymmenen osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan  alla olevan nettilomakkeen kautta. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta.

Kysyttävää koulutuksesta:

Koulutuksesta saat lisätietoja kouluttajalta jaana.vesterinen-prahky@perussuomalaiset.fi,  puh. 040 661 6919 .

Tervetuloa mukaan!


Huom!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen alla olevasta lomakkeesta ja tarkista, että saat sähköpostiisi vastauksen ilmoituksen vastaanottamisesta.

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja