Verkko ja lähikoulutus/Kokkola: Vaalikampanjointi koronan aikana LA 10.4. klo 13-15

Koulutuksen tavoitteena on käydä läpi vaalikampanjoinnin keinoja kevään haasteellisessa tilanteessa. Pekasuksen rehtori Arto Luukkanen on paikalla Kokkolassa 10.4.2021 kello 13-15 kertomassa  kampanjakeinojen käytön mahdollisuuksista ja ratkaisuista.

lmoittautuminen verkkokoulutukseen (Teams)

Ilmoittautuminen Vaalikampanjointi koronan aikana -verkkokoulutukseen tapahtuu alla olevan lomakkeen kautta (täytä tiedot ja paina Ilmoittaudu-painiketta). Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta. Jos vahvistusviesti ei näy Saapuneet-kansiossa, tarkista myös Roskaposti-kansio.

Koulutus tapahtuu Teams-sovelluksella, josta saat ennen koulutusta sähköpostiisi verkkokoulutuslinkin. Ennen koulutusta sinulle lähetetään lisäksi erillinen sähköposti, jossa on tarkemmat ohjeet koulutukseen osallistumisesta. Koulutukseen voit osallistua, joko omalta tietokoneeltasi tai mobiililaitteelta.

Ilmoittautuminen lähikoulutukseen (Mottisenkatu 1)

Ilmoittautuminen Vaalikampanjointi koronan aikana -lähikoulutukseen tapahtuu sähköpostitse/puhelimitse tilaisuuden koordinaattorille Timo Sillanpäälle.

Huomioithan, että lähikoulutuspaikkoja on rajallisesti (maksimi osallistujamäärä 10 henkilöä).

Lähikoulutuksessa noudetetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia mm. käyttäen kasvomaskeja, käsidesiä sekä huolehtien turvaväleistä. Mikäli tunnet flunssan/nuhan oireita, osallistuthan koulutukseen verkon kautta.

Lisätietoja:

Kokkolan Perussuomalaiset ry

Timo Sillänpää
040 061 4734
timosillanpaa@gmail.com

Timo Lassila
0408400411
timo.lassila@outlook.com

Tervetuloa mukaan!

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja