Mediakoulutus yhdistyksen netti- ja yhdistyssivuvastaaville

Viestintää yhdistyksen nettisivuilla, sisältöjä ja somettamista -koulutus pe 28.6.2019, kesto klo 14.30 – 16.00.

Mediakoulutusta yhdistyksen nettisivuista ja somekanavista vastaaville, jotta yhdistyssivut ovat entistäkin kiinnostavammat, informatiivisemmat ja  selkeämmät. Lähde rohkeasti oppimaan uutta ja päivittämään tietoja sekä taitoja lisää ajan tasalle.

Huomioi: koulutukseen osallistujilla olisi hyvä olla oman yhdistyksen sivujen päivittämistä varten oma PS-Tunnus, johon yhdistyksen nettisivujen hallinta on liitetty. Käyttäjäoikeudet yhdistyksen nettivastaavan PS-Tunnukseen voi pyytää osoitteesta: tuki@perussuomalaiset.fi

Koulutus sopii kaikille ja eritasoisille yhdistyssivuvastaaville ja myös sellaisille, jotka harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista.

Koulutukseen tullessa:

Jos mahdollista, otathan mukaan oman tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jotta voit tehdä myös käytännön harjoituksia. Koulutus on kuitenkin workshop-tyyppistä, joten ilman konettakin pärjää. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet.

Koulutus on tarkoitettu perussuomalaisille jäsenille ja toimijoille. Paikkoja rajoitetusti, ilmoittaudu mukaan nettilomakkeen kautta. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta.

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja