Ilmoittaudu mukaan: Media- ja viestintäkoulutus yhdistyksen netti- ja yhdistyssivuvastaaville (Oulu LA 5.10. klo 12-16.30)

Koulutuksen sisältö: yhdistyksen nettisivujen ylläpito, omien mediataitojen kehittäminen, yhdistysviestintä, sisällöt ja some -koulutus

Koulutuksen ajankohta: lauantaina 5.10.2019, kesto klo 12.00 – 16.30.

Paikka: Piirin toimisto, Tarkka-ampujankatu 14, 90120 Oulu.

Koulutus on suunniteltu Perussuomalaisen  piiri/paikallisyhdistyalueen nettisivuista ja somekanavista vastaaville. Koulutuksen tavoite on antaa konkreettisia työkaluja siihen,  että   nettisivuvastaavan  työskentely yhdistyksen viestinnän parissa sujuu ja, että nettisivut ja kanavat ovat  ajan tasalla sekä  julkaisutoiminta mahdollisimman aktiivista, kiinnostavaa, innostavaa ja informatiivista. Lähde rohkeasti oppimaan uutta sekä päivittämään omia viestintätietoja ja -taitoja lisää.

Huomioi: koulutukseen osallistujilla olisi hyvä olla oman yhdistyksen sivujen päivittämistä varten oma PS-Tunnus, johon yhdistyksen nettisivujen hallinta on liitetty. Käyttäjäoikeudet yhdistyksen nettivastaavan PS-Tunnukseen voi pyytää osoitteesta: tuki@perussuomalaiset.fi . Lisätietoja puhelimitse: Jaana Vesterinen-Prähky, puh. 040 661 6919.

Koulutus sopii kaikille ja eritasoisille netti- ja yhdistyssivuvastaaville sekä myös sellaisille, jotka harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista.

Koulutukseen tullessa:

Jos mahdollista, ota mukaan oman tietokone, tabletti tai älypuhelin, jotta voit tehdä myös käytännön harjoituksia.

Koulutus on alun orientaation jälkeen työpajatyyppistä eli valitsemme yhdistykseesi liittyvät viestintätehtäviä, jotka päivitämme/ideoimme/suunnittelemme kuntoon. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet.

Koulutus on tarkoitettu perussuomalaisille jäsenille ja toimijoille. Paikkoja rajoitetusti, maksimi noin kymmenen osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan  alla olevan nettilomakkeen kautta. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta.

Kysyttävää koulutuksesta:
Oulun koulutuksesta lisätietoja kouluttajalta jaana.vesterinen-prahky@perussuomalaiset.fi,  puh. 040 661 6919 tai piirin puheenjohtajalta: Ahti Moilanen, ahti.moilanen@hotmail.com, puh. 044 550 0297.

Tervetuloa mukaan!


Huom!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen alla olevasta lomakkeesta ja tarkista, että saat sähköpostiisi vastauksen ilmoituksen vastaanottamisesta.

(Sivua päivitetty 30.9.2019 klo 13.50)

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja