Ilmoittaudu mukaan: Media- ja viestintäkoulutus yhdistyksen netti- ja yhdistyssivuvastaaville (Jokela LA 16.11. klo 11.30-16)

Koulutuksen sisältö: yhdistyksen nettisivujen ylläpito, omien mediataitojen kehittäminen, yhdistysviestintä, sisällöt ja some -koulutus

Koulutuksen ajankohta: lauantaina 16.11.2019, kesto klo 11.30 – 16.00.

Paikka: Piirin toimisto, Keskustie 10, 05400 Jokela (Tuusula)

Koulutus on suunniteltu Perussuomalaisen  piirin/paikallisyhdistyksen nettisivuista ja somekanavista vastaaville. Koulutuksen tavoite on antaa konkreettisia työkaluja siihen,  että   nettisivuvastaavan  työskentely yhdistyksen viestinnän parissa sujuu ja, että nettisivut ja kanavat ovat  ajan tasalla sekä  julkaisutoiminta mahdollisimman aktiivista, kiinnostavaa, innostavaa ja informatiivista. Lähde rohkeasti oppimaan uutta sekä päivittämään omia viestintätietoja ja -taitoja lisää.

Huomioi: koulutukseen osallistujilla olisi hyvä olla oman yhdistyksen sivujen päivittämistä varten oma PS-Tunnus, johon yhdistyksen nettisivujen hallinta on liitetty. Käyttäjäoikeudet yhdistyksen nettivastaavan PS-Tunnukseen voi pyytää osoitteesta: tuki@perussuomalaiset.fi . Lisätietoja puhelimitse: Jaana Vesterinen-Prähky, puh. 040 661 6919.

Koulutus sopii kaikille ja eritasoisille netti- ja yhdistyssivuvastaaville sekä myös sellaisille, jotka harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista.

Koulutukseen tullessa:

Jos mahdollista, ota mukaan oman tietokone, tabletti tai älypuhelin, jotta voit tehdä myös käytännön harjoituksia.

Koulutus on alun orientaation jälkeen työpajatyyppistä eli valitsemme yhdistykseesi liittyvät viestintätehtäviä, jotka päivitämme/ideoimme/suunnittelemme kuntoon. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet.

Koulutus on tarkoitettu perussuomalaisille jäsenille ja toimijoille. Paikkoja rajoitetusti, maksimi noin kymmenen osallistujaa. Ilmoittaudu mukaan  alla olevan nettilomakkeen kautta. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta.

Kysyttävää koulutuksesta:
Koulutuksesta saat lisätietoja kouluttajalta jaana.vesterinen-prahky@perussuomalaiset.fi,  puh. 040 661 6919 tai piirin puheenjohtajalta: Merja Nevalainen, merja3.nevalainen@gmail.com, puh. 040 839 8962.

Tervetuloa mukaan!


Huom!

Ilmoittaudu mukaan koulutukseen alla olevasta lomakkeesta ja tarkista, että saat sähköpostiisi vastauksen ilmoituksen vastaanottamisesta.

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja