ALUSTAVA: Media- ja viestintäkoulutus yhdistyksen netti- ja yhdistyssivuvastaaville (Haapavesi, Pohjois-Pohjanmaa)

Koulutuksen sisältö: yhdistyksen nettisivujen ylläpito, omien mediataitojen kehittäminen, yhdistysviestintä, sisällöt ja some -koulutus

Alustava ajankohta: lauantaina 21.9.2019, kesto klo 12.00 – 16.30.

Paikka: Haapaveden Hyttikallion koulu osoitteessa, Raatetie 6, Haapavesi.

Piiri: Pohjois-Pohjanmaa; Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vaala, Vihanti, Ylivieska.

Koulutus on suunniteltu yllä mainitun Perussuomalaisen  piiri/paikallisyhdistyksen nettisivuista ja somekanavista vastaaville. Koulutuksen tavoite on antaa konkreettisia työkaluja siihen,  että   nettisivuvastaavan  työskentely yhdistyksen viestinnän parissa sujuu ja, että nettisivut ja kanavat ovat  ajantasalla sekä  julkaisutoiminta mahdollisimman aktiivista, kiinnostavaa, innostavaa ja informatiivista. Lähde rohkeasti oppimaan uutta sekä päivittämään tietoja ja taitoja lisää ajan tasalle.

Huomioi: koulutukseen osallistujilla olisi hyvä olla oman yhdistyksen sivujen päivittämistä varten oma PS-Tunnus, johon yhdistyksen nettisivujen hallinta on liitetty. Käyttäjäoikeudet yhdistyksen nettivastaavan PS-Tunnukseen voi pyytää osoitteesta: tuki@perussuomalaiset.fi

Koulutus sopii kaikille ja eritasoisille netti- ja yhdistyssivuvastaaville sekä myös sellaisille, jotka harkitsevat tämän tehtävän vastaanottamista.

Koulutukseen tullessa:

Jos mahdollista, ota mukaan oman tietokone, tabletti tai älypuhelin, jotta voit tehdä myös käytännön harjoituksia. Huom! Oma laite ei ole tässä koulutustilaisuudessa välttätätön, opetus tapahtuu koulun ATK-luokassa.

Koulutus on alun orientaation jälkeen työpajatyyppistä eli valitsemme yhdistykseesi liittyvät viestintätehtäviä, jotka päivitämme/ideoimme/suunnittelemme kuntoon. Ota mukaan omat muistiinpanovälineet.

Koulutus on tarkoitettu perussuomalaisille jäsenille ja toimijoille. Paikkoja rajoitetusti, maksimi kymmenen osallistujaa. Ennakkoilmoittaudu mukaan  lla olevan nettilomakkeen kautta. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että saat sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisesta.

Muuta:

Koulutusvaraus on alustava ja koulutus toteutetaan, mikäli mukaan ilmoittautuu riittävästi osallistujia. Saat tiedon koulutuksen toteutuksesta  syyskuun alussa. Lisätietoja  kouluttajalta tai oman alueesi yhteyshenkilöltä: Ilkka Repo, ilkka.repo@haapavesi.fi

Tervetuloa mukaan!

Kurssiajat

Aika Paikka Kouluttaja
1569024000?> 21.9.2019 Raatetie 6, 86600 Haapavesi, Haapavesi Alustava: Hyttikallion koulu Jaana Vesterinen-Prähky